Poslepu
Tolik lásky, tolik zrady,
proč to patří dohromady?
Jedno ke druhému slovu jdou,
patří k sobe, se najdou.
Láska čistá, láska milá
zda-li pak by tady byla,
beze lží a bez podvodů,
nestáhla by tě pod vodu.
Ke každému citu dobra,
jako by tě vosa bodla.
Přímo blízko, do srdce,
tolik lásky zničit chce.
Komentáře (1)
Komentujících (1)