Čtu dneska Tvojí druhou a - krom toho nadšení - v tom moc nevidím. Máš trochu sklon ke "kolovrátkování", které jistíš rýmy spása-krása, poznal-neznal, tobě-době... Pokus se o něco širšího, o složitější výraz. Všichni jsme psali (a napsali) tisíce básniček o tom (a pro toho) koho milujeme, ale přesto (a právě proto) se musíme snažit najít nějaký nový a zajímavý tvar té tisícprvní "láskotvorné" básně.
Neber to jako nějakou příšernou krotiku - moje prvotiny byly určitě daleko horší ;-)
23.11.2006 12:06:00 | G.P.