Anotace: pro ty co nevědí jak to říct. ps. tvarován jsem správně :-)
Milučké, hodně hezké:)) Ty to MÍT RÁD vždycky tak jednoduše propašuješ, stejně jako v životě, láska se neptá, popadne náš za ramena a cloumá s námi o 106...:)
27.02.2007 23:17:00 | Sunny
Určitě :) Jen to chce vylepšit gramatiku (Protože čárky tam, kde být nemají, se čtou docela špatně) :)
23.11.2006 18:29:00 | Hate
Možná jsi mi kápl do noty - ba ne, určitě!
roboti využívají služeb
Poštovní Novinové Služby
PNS
23.11.2006 14:42:00 | G.P.