Těžko,když nechce...
Těžké je milovat někoho,
kdo milovat nechce.
To pak je srdce zranitelné..a jak lehce.
Slza za slzou po tváři stéká
a tancují jak jedna velká diskotéka.
Utřu jednu a za ní hned druhá letí,
druhou už ani neutírám,
Vím, že za ní je třetí.
Až slzy dotečou poteče krev.
Ne z mých očí, ale z tepen.
Můj dech se zkrátí i s mým tepem.
Chci abys mě viděl,
až vyjde poslední výdech z mých rtů,
protože ty jsi byl největší sen mých snů.
Komentáře (1)
Komentujících (1)