Nechápu

Nechápu

Anotace: tak rychle...

Nechápu jak se to jen mohlo stát
pořád jsem si myslela, že mě má tak rád.
V tom najednou do srdce rána
a v okamžiku byla jsem sama.
Ve spánku jsem ho líbala,
ve dne se na něj jen dívala.
On však i zdravit mě přestal,
o mojí společnost už zjevně nestál.
Měla jsem se spokojit s tím co jsem měla,
já však ale čím dál více jenom jeho chtěla.
Prahla jsem mít pořád víc
a skončila jsem tak, že nemám nic.
Autor Jarra Wen, 24.11.2006
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Já když mám problém tak ho napíšu na papír.Ty děláš to stejné takže už ti je lépe.A teď běž dál ať máš zase o čem psát.

24.11.2006 22:57:00 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel