Slzy
Anotace: kap, kap, kap...
Stéká mi slza po tváři,
na zemi se roztříštila,
to z lásky k němu.
Pro nás dva už žádná hvězda nezáří,
jediná, která pro nás byla
shořela v hněvu.
Další slzy.
Jsou to slzy duše,
všechny dávaj život za lásku toho muže.
Je to zcela zbytečné,
o to víc se snaží
pro jiné se obětovat, to je tolik blaží.
Teď další slzy.
Jsou to slzy těla,
ruďě září jako láska,
kterou jsem tak chtěla.
Komentáře (1)
Komentujících (1)