Jsi princ z Nemanic
Anotace: ...nemáš mi co nabídnout....
Nepotřebuji Tě.
Zaplaceno bylo
a není už nic,
co by mě rozhodilo.
Schovej si chutě.
Již se vytříbilo,
princi z Nemanic,
to, co mě vychýlilo,
tak běž už pryč!
Nejsi to,
co mě políbilo,
nejsi nic,
tak běž už, prosím, pryč!
Jsi princ z Nemanic.
Komentáře (2)
Komentujících (2)