Slzy
Dívka u oltáře,
po tváři jedna slza za druhou.
Sliboval,že přijde,
sliboval lásku na celý život!
Dívka v bílém tu stojí,
v ruce uschlý pugét růží.
Říkal,, Miluju Tě,
budem navždy spolu´´.
Dívka s vlečkou a závojem
a v očích otázku.
Slzy po líci jí tečou,
,,však na otázku Proč?
Jí nikdo neodpoví´´.
Komentáře (3)
Komentujících (3)