Myšlenky a naděje
Anotace: Když někoho chceme a nemůžeme ho mít...
Proč myslet na tebe musím,
snad někdy to pochopím.
Proč chtěla bych být s tebou,
ale jen moje mysl utíká za tebou.
Proč vnitřní hlas mi říká:
"Toho ty mít nemůžeš!"
Když přitom srdce naříká:
"Toho ty mít chceš!"
Proč o tomhle ty zdání nemáš,
i malou šanci u tebe postrádám,
svoje druhý já za tebou posílám,
snad mi tu šanci jednou dáš...
Komentáře (1)
Komentujících (1)