Díky, budu se snažit a čerpat ze zkušeností. Jo rytmika, nebaví mě si hrát s rytmikou, mohl bych psát klasické rými, ale pak bych se u toho nudil, no zkusim něco a uvidíme.
28.11.2006 11:52:00 | Souný
Nejsem naštvanej, už jsme se rozcházeli dýl, neukápla ani slza, ona už má jinýho, když jsme byli spolu, tak už s nim kamarádila, zklamal jsem se, hodně mě to změnilo a doufam, že k lepšímu.
28.11.2006 10:08:00 | Souný
Pěkné vyjmenování toho, co bylo...působí to maličko sekaně, jakoby každý řádek byl sám o sobě, ale možná se mi to jen zdá. Každopádně velká pochvala za ten hrníček a konec, to se moc povedlo.
26.11.2006 19:27:00 | Julie Park Rock
Moc beautifull
26.11.2006 19:12:00 |