Anotace: Patetická, jako vždy :( mimochodem ten název je schválně dohromady... snad pochopíte proč..
Ano, ten "studentský ostych" jsem tam chtěla, jsem ráda, že to dostatečně vyznělo...
26.12.2006 21:32:00 | Julie Park Rock
Myslím ten název... Tu báseň chápu (posvém) , zase tak hloupá nejsem... :-)
26.12.2006 20:40:00 | Marketka3x3
Já to sice nechápu... A omluvám se... Každopádně se mi to líbí :) Nevím, jestli to je záměr, ale cítím tam trochu studentského ostychu... A samozřejmě nejen to... :)
26.12.2006 20:38:00 | Marketka3x3