Potřebuju..
Anotace: Jen taková malá pocitovka po dlouhý době zas muselo to ven.
Potřebuju se Ti schoulit do náruče,
najít pevný bod
a tiše si příst.
Potřebuju se Ti schoulit do náruče,
a nejen tak sama,
vše na bedrech nýst.
Potřebuju se Ti schoulit do náruče,
cítit Tvoji ruku,
obejmout Tvou dlaň.
Potřebuju se Ti schoulit do náruče,
pořád moje lásko,
v srdíčku Tě mám.
Komentáře (2)
Komentujících (2)