Vlaky,ktoré unášajú lásky.
Nenávidím vlaky,
ktoré unášajú naše lásky.
Ostávame potom sami,
bez odpovedí na otázky.
Nenávidím nežné klamy,
že ja sa Ti vrátim.
Sú to iba drahokamy,
v ich lesku sa ja stratím.
Nenávidím vôňu nehy,
ktorá tu po Tebe ostáva.
Aj rieka myje svoje brehy,
a aj ona odchádza.
Nenávidím čas,
lebo sa rýchlo míňa.
Môj vnútorný hlas
mi ťa pripomína.
Pozriem sa na obláčik,
ako mení tvar.
Pripomína mi vláčik,
ten,ktorý mi ťa vzal.
Komentáře (0)