Jak trosečník mávám často na kolemploucí lodě,
ač mráz či slunce, čelem k nepohodě,
vždy cosi špatné pro něco dobré je.
Ráno že večera je moudřejší,
sám posuď každý: bývá kdo po ránu čilejší?
jisté není ani zda tím sílí naděje.
12.01.2007 23:17:00 | ni.va
Pavel tu velkou pravdu vyslovil...
říkáš... to stokrát zvážit zkus...
však oba víme, že nebývá věc náhody...
ostrov na obzoru...
tak kde je mínus a kde plus?
:o))
15.12.2006 14:19:00 | Cecilka
a proč asi nepřistál bys
na ostrově beze jmen?
Co Tě čeká? Kdo poví to?
Na břehu je starý kmen..
Lákají Tě hlasy věků
ostrov vábí vlky moří
dávej pozor,vystoupíš
pak
je možné že srdce shoří..
Lucijenka
27.11.2006 19:54:00 | Lucijena
Kolikrát člověk chtěl nabrat sílu na ostrově, který ho o její zbytky však připravil...
27.11.2006 11:42:00 | G.P.
Jen jednou život je ti dán
a nikdo neměl by být sám
vztáhni ruku a věř
že na OSTROVĚ LASKA vítán jseš.
27.11.2006 10:24:00 | takova