Carevna
Anotace: Pro paní, které si velmi vážím. Člověk, který mi pomohl v nejtěžších chvílích života... pro Helenu M.
Carevna
Oči plamenné
Voda z pramene
Snů všech královna
Laskavá, hodná
Jemné úsměvy
Chytré pohledy
Milá carevna
Dáma, princezna
Krásná tvář
Je celkem mladá
Každého má
Srdcem ráda
Věk její se zdá být nižší
Jak je její úsměv lehčí
Rysy půvabné
Duše plné něžnosti
Jsi to Ty, má paní,
Zrození důvěrnosti
Věčná laskavost
Srdce anděla
Tebe urazit
Bych nikdy nechtěla
Jsi můj andílek,
Jsi má carevna,
Hodná,
Laskavá,
Srdce královna
Děkuju že jsi,
Že víš, co je to srdíčko,
Vážím si Tě,
Milá, hodná, citlivá
královničko…..
Komentáře (1)
Komentujících (1)