:-((( ach ty moj...do dlane...kvapku po kvapke..az naplnime ju celu..nechavame stekat zvysky toho,co kedysi bolo krasne...ako roztecena maskra, steka z rias,ktore vdaka nej boli tak zvodné..teraz len cierne smuhy na licach, uz nekrasli...ale zas by mohla;-)
14.03.2007 00:08:00 | gallatea
4:NikitkaNika - to hlavní téma je o tom,že ona mě už nemiluje,ale z mojí strany neni důvodu(i když by mohlo) a tak proto,je tam ta beznaděj...nemohl bych s tím pocitem žít...
28.11.2006 00:46:00 | Petr Z
Velmi zajímavé dílko, snažila jsem se ho pochopit, nevím, jestli správně. Vyvodila jsem si, žes´ měl dívku, pak to zřejmě skončilo, když zapomněla, ale nějak nemohu pochopit: "kdybys mi teď měla umřít
nevydržel bych žít s pocitem, že jsi mě nemilovala."
... přinde mi to, jako byste pořád spolu byli ... bo, fakt jsem nepochopila ... možná je to ve mně.
27.11.2006 17:20:00 | NikitaNikaT.