Proč?

Proč?

Anotace: kdo by uměl odpovědět?

Proč studíš, když máš hřát,
proč se mračíš, když se máš smát,
proč otázky mi pokládáš, když máš odpovídat,
proč házíš mi klacky pod nohy, když růži mi máš dát,
proč jsi tak daleko, když máš mi utírat slzy,
proč to tak bolí, když se mnou tu nejsi...?
Autor Melounekk, 27.11.2006
Přečteno 391x
Tipy 2
Poslední tipující: Elizabeth-Lili
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel