Naposled.............
Anotace: naposled.......přečti......
Naposled jsem uviděla Tebe,
naposled jsem pohlédlá v dáli,
naposled jsem byla v téhle budově,
kde jsme ty a já si hráli.
Naposled jdu touhle cestou,
naposled píšu tenhle proslov,
naposled vidím jak ženich s nevěstou,
se objímají a líbají,nemám slov.
Naposled Tě objímám
a vidím se s rodinou,
naposled se podívám,
než se mi vzpomínky rozplynou...
Komentáře (0)