Nepopsatelá
Anotace: jemná, sladká, hořká... bez výčitek
Tak jako slza není kyselá,
Taktéž jako sladká není sůl,
Ve vzpomínkách jsem zmizela,
Jsem sama jako v plotě kůl,
I bílá barva černou neoplývá,
Přes vše horká není chladná,
Nedržím tě za ruku když se stmívá,
Bože to není věc tak snadná,
Proč na světě není lesklý mat,
Když je i hořká čokoláda,
Ty otočil jsi se ke mně vzad,
Však nemůžu ti už hladit záda… (proč tě i za to mám stále ráda)
Komentáře (0)