Jablko
Sedím pod jabloní
a v jablku se tvá tvář zrcadlí
na červené lesklé ploše
si moje oči v tužbě
představují tebe
Hledím s dýkou v srdci
do očí starci
vím, že tě nikdy nebudu mít
můžu o tobě jen snít.
Mezi námi je velká překážka
je to jiná žena, jiná milenka
sama bloudím krajinou
snově tesknou.
Trápím se, ale ty to nevidíš
ty o mě nesníš.
Promluvilo tiše
jablečném obrazu děvče.
Přečteno 626x
Tipy 2
Poslední tipující: Dreamer
Komentáře (2)
Komentujících (2)