Anotace: Takové obrazné přirovnání ,,otravných" holek... Za komenty budu ráda, vím, že to sice není nic moc, ale myšlenka se cení, ne? =)
Mně se ta básnička moc líbí a má i svoji myšlenku...a na pravopis se vykašli...nikdo není dokonalý i hovno má své mouchy :o).
30.12.2006 00:43:00 | Kariš
Tak mi napiš kde mám chyby a já to opravím. Fakt s sebou po kapsách nenosím pravopis a nemusíš být hned tak hrubě arogantní. Každý se učí a nejčastěji právě vlastními chybami. Vim, že nejsem žádná češtinářka...
28.11.2006 18:01:00 | sad_girl
...ale jo myšlenka tam opravdu je ... o tom žádná ...
...je pravda , že ty chyby ji malinko upozaďují ...
...víc se snaž ... samo každý udělá nějakou chybku,vím to,sám je taky dělávám ... ale opravuji si to hned po upozornění ...a nebo to dej nejdříve někomu přečíst ...
...:) ...
28.11.2006 13:51:00 | WhiteSkull
Možná, že pravopis neovládám, ale ukaž mi někoho, kdo to o sobě může stoproventně říct. A myšlenka tam, je. Stojím si za tím co jsem napsala a když se ti to nelíbí tak fajn, ale kritizovat umí každý.
28.11.2006 13:34:00 | sad_girl