Ano nebo ne

Ano nebo ne

Anotace: zatim jsem ještě nenapsal konec takže je taková nedokončená..musim ho domyslet.....

Musím čekat do soboty,
na jedno závažné rozhodnutí.
Doufám jen,že bude kladné,
až mi na hlavu padne.
Za ano budu ten nejšťastnější na světě,
vlastně šťastnější nebude na žádné planetě.
Budu šťasten a budu se radovat,
že opět po čase můžu milovat.
Milovat a být milován,
milovat věrně.Tak jsem byl vychován.
Chtěl bych s tebou na plno život žít,
společně o naší budoucnosti snít.
Pokud ale řekneš ne,
bude to bolet.chci ti dát srdce oddané.
Chtěl bych ho dát a se vším se svěřit.
Myslím že tobě můžu věřit.
Kdykoli slyším ne,
mé srdce meč protkne.
Pokaždé,když ho slyším,myslím na tebe.
Zasněně koukám do nebe.
Bojím se abych ho neslyšel,
abych o srdce nepřišel.
Chtěl bych od tebe slyšet ano,
budit se vedle tebe každé ráno.
Slovíčko ne bych v lásce zrušil,
kolikrát už člověku život narušil.
Není lehké ho povědět,
ale je těžší se ho dozvědět.
Slůvkem ne ranit,nebo být raněný,
život je tímto zákeřný.
Nechtěl bych být raněn,
být tak Amorem chráněn.
I přes tento risk se na tebe těším,
není den,kdy bych si tě nevšim.
Proto doufám,že sobota bude v pohodě,
že mé srdce to tvé dobude.
Jsem moc rád,že tě znám.
Nemůžu se dočkat chvíle,kdy opět pusu ti dám.
Autor Dindane, 28.11.2006
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí