Smíšek
Anotace: jednoduchý,krátký a i docela hezký:-)
Jak to obyčejní smíšci dělají,
že se na svět růžovými brýlemi dívají?
Vidějí tu krásu kolem
a nechtějí dát světu sbohem.
I já takový smíšek jsem,
když padá hvězda a já u tebe jsem.
Komentáře (1)
Komentujících (1)