Proč? Když...
Anotace: každý si snad pokládá takové otázky...
Proč mám bdít nad tebou,
když ty pro mě slzu neuroníš?
Proč musím přemýšlet, co je s tebou,
když ty už na mě nemyslíš?
Proč chci, aby si tu se mnou byl,
když si mi tak ublížil...
Komentáře (3)
Komentujících (3)