... už vím co Ti vemu ...
.... John Kenneth Wetton ...
... " Arkangel " ... třeba se Ti bude líbit ...
05.12.2006 09:08:00 | Marcella
... výprodej lásek prošlých ... a duší ... píchlých ...
to je blbej kšeft ....na tom se moc nevydělá ...
Ale poučení, ... od životem poučených .... k nezaplacení ... !!!
04.12.2006 16:17:00 | HarryHH
Teda šmudlo jsem se lek, naštěstí jsem neměl u sebe nůž, ale jen zapalovač, tak jsem se nepořezal, ale jen vyhořel. :)
29.11.2006 19:39:00 | Mácha
Určitě byla voháknutá jak ze žurnálu, hérečka.
Fly! Fly high!
DGR - co přesně jsem chtěl v drogerii?
29.11.2006 15:04:00 | smudlinek
.. seš teda hladovec...
...ňákou tu pětku ...
...si mohl upustit ...
... mohla si koupit v sekáči kus hadříku ...
........ aby jí to seklo ...
29.11.2006 15:01:00 | Marcella