Anotace: název je značka jednoho italského vína
Nejkrásnější básně jsou ty, na které se nedíváme očima, ale srdcem... Tahle mě dostala, protože z ní ohromně září, jak moc miluješ...
11.04.2007 17:21:00 | Jasmin de Paris
Prosím, omluvte malou chybičku (nechci to editovat) v druhé sloce místo slova "tenčí" patří "tančí." Děkuji
03.01.2007 21:09:00 | Petit Prince
trochu chaosu někdy taky prospává....člověk pak neví, co si myslelt a tak přemýšlí...jo!...jsou zajímavé a lákavé...;)
P.S.: Děkuji moooc za hodnocení a komentářík...ani nevíš, jak moc potěšil;)
26.12.2006 18:16:00 | Lizzzie
superbe! magnifique! Trop beaux!
Co k tomu říct?
Pohled do Tvojí duše skrze Tvé verše... ano, tak to má být...
24.12.2006 12:30:00 | Petite Francaise
mám velmi ,velmi ráda podivné věci a tahle básen mi podivná připadá....je v tobě,respektive v tvých básních plno velmi zajímavých plodů fantazie...snad jediná výtka,měla jsem chvílemi pocit chaosu...
29.11.2006 17:09:00 | haki