Potkání
Cizí pokoj
nevtíravá hudba
měkké šero svíček
mlčení
letmé dotyky
mazlení
čáry nad tělem
provádíš
náznak tantry
milování
kouzlíš toužení
nebe
hlava v klíně
podstatu nabízíš
beru ji do dlaní
síla se prolíná
hravá
tajně nedostižná
vzácná
znásobená loučením
souznění
tiché vyznání
..možná..
..někdy zas..
..snad..
Komentáře (7)
Komentujících (6)