Bílá víla
Láska jedné noci
která v raním světle nosí
bělostné šaty pomoci
mě prosí
a já nebráním se té
která světlem zaří bílým
z temna přišla ke mě
procitám a žízním
dlouho už sem nepil
z té studny vroucnosti a něhy
pomalu přestával věřit
že někde je , že by.....?
Komentáře (2)
Komentujících (2)