Anotace: zrodila se náhle a tak nečekaně..nevím, jestli je povedená....posuďte sami
Mi se to moc líbí ... jj, západ Slunka a červánky ... to je moje. Asi su příliš velký a možná bláznivý romatik ... ale prostě to žeru.
30.12.2006 12:27:00 | NikitaNikaT.
nemusí se rýmovat aby ti to něco dalo;)... Je to jak jinak povedené... září z ní pocity a to je asi na básníc to nejcennější!! Přinejmenším já ty city tam cítím!
16.12.2006 13:58:00 | Choosy girl
ahoj LIZ upřímně tahle je krásná, plná iluzí a krásných slov jde zní teplo naděje... moc se mi líbí... měj se lee :)
02.12.2006 19:25:00 | Chonglee
no já se nikdy necítil tak ,abych mohl někoho posuzovat...ale je povedená:)))
30.11.2006 15:07:00 | Favi