V dálce
Anotace: Mezi pískem, mezi mraky, svědkem bylo moře taky..
V dálce si moje lásko skrytá,
a jen má mysl denně vítá
ve vzpomínkách Tvou tvář.
V dálce si moje lásko skrytá,
a moje duše sny nabytá,
ptá se Tě, jak se máš.
V dálce si moje lásko skrytá,
a srdce moje pro Tě škytá,
nevnímáš.
V dálce si moje lásko skrytá,
zbyla jen holá realita,
vzpomínáš?
V dálce si moje lásko skrytá,
oči moje pro Tě vzlykaj,
sám to znáš.
V dálce si moje lásko skrytá,
jen naděje, že ráno svítá,
zbývá v nás.
Komentáře (1)
Komentujících (1)