POSLEDNÍ ŽENY TVÉHO ŽIVOTA

POSLEDNÍ ŽENY TVÉHO ŽIVOTA

Anotace: Jednu miluje, s druhou se vyspal, se třetí chodí a má ji rád.Komplikované.. Etapa v životě jednoho člověka..

POSLEDNÍ ŽENY TVÉHO ŽIVOTA

Miloval jsi ji.
Myslím, že to ještě neskončilo..
Jen jsi to prostě pochopil.
Ona má svůj život.
A pořád stejnýho kluka..
Který se v jejích očích utopil.

Využil jsi mě.
Změnil se a tohle z nás dvou zbylo..
Vím, žes měl mě rád.
Jen jsme se přestali chápat.
Nasvědčuje to tomu, že k sobě nepatříme..
Sic věci děláme ve stejnou chvíli a přijdeš mi akorát..

Hodně ji máš rád.
Jde to z každého tvého coulu..
A já nechci být už slepá.
Důvod, proč nesnažím se bojovat.
Protože Ty sis vybral..
Účast tvá v mém životě.. byla velkolepá..
Autor Turmalina, 14.02.2005
Přečteno 430x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí