Tak tohle je krásný.
A přejeme si to všechny (já si jen v tuhle chvíli nedokážu vybavit někoho konkrétního , kdo by mi tohle všechno alespoň zdánlivě mohl splnit)
10.12.2006 21:26:00 | Květa
citová záležitost..slzy polikám..
mám rád tvoje básničky...pravda je někdy těžká kamarádka..
29.11.2006 22:22:00 | Jirda