Paříž na Petříně:)
Anotace: a jedna Valentýnská pro jednu Jasmínovou:)
Tkaničky deště do dlaní
a tanec víly
Pod nebem navzdory
v náručí stromů
jsme vlhkem
a zima spánkem
polibků
do jara dlouho je
Jasmínku..:)
Tak s předstihem
Poupata všech barev
Z Petřínu tobě
Jen tobě
Já rozkvetu..
Přečteno 497x
Tipy 2
Poslední tipující: Jasmin de Paris
Komentáře (1)
Komentujících (1)