.. mělo tam být jiné sloveso ....
... stejně to neopravím ... a Ty víš proč ...
... robot a KSČ ...
30.11.2006 13:46:00 | Marcella
Čtu to znovu a znovu a pořád mi to přijde divný. Je tam tobě a pak ještě ti, obojí třetí pád. Beru, že "důstojné chvíle" jsou plurál, pak bych tam viděl "trvám v důstojných chvílích" nebo "trvám na důstojných chvílích". Pokud by tam mělo být "v důstojné chvíle" měl by tam být jiné sloveso. Promiň, jsem děsnej hnidopich.
30.11.2006 13:38:00 | JardaCH
Marcelko, několik poznámek: "trvám v důstojné chvíle" - trošku nerozumím (snad v důstojné chvíli?), "není hodno tobě vyznává se ti" - asi má být tebe? a "vracejímu se". Sama jsi říkala, že jsem Tvůj ochránce (pravopisný). Budou mi tu měnit server, tak to vypadá, že budu pár dní bez internetu. To bude absťák!
30.11.2006 12:33:00 | JardaCH
"Maminko" zatahala jí za rukáv, "co já vlastně jsem, Důstojnost nebo Tvrdohlavost?" Maminka jí pohladila po vláskách. "Jsi co jsi a takovou tě miluju."
PIT - To jak Brad?
30.11.2006 11:47:00 | smudlinek