Treba zadna chyba neni, vsecko co se nam v zivote stalo melo nejaky smysl. Mozna je dobre ze nejde cas vratit zpet, protoze pak by jse se jen topili ve stejnych veceh a nevedeli cestu pryc....takhle potakavs dalsi a dalsi lidi a s kazdym z nich neco prozivas a pokazde je to urcite jiny....moc ti preju aby ti to s tim pravym clovekm vyslo na 100% a navzdy...
03.12.2006 12:52:00 | miceska
Neboj, Gamy, dobře jsem zvažovala, kolik bodíků dát, četla jsem víckrát, ale nemohu jinak, ta báseň je fakt krásná, takže za sto :-)
Avšak obsah je smutný, proto Ti přeji víc sluníčka do Tvého života...
30.11.2006 15:37:00 | Levandule