Raníček
Anotace: Probuzení se po boku milované osoby, které chcete vyznat své nejniternější pocity.
Čas nikam nespěchá
a věčnost není k mání
proto Ti nabízím svou duši ke snídani.
Slova se na jazyku rozplynou
ve zvláštní patvar
co bude naší peřinou
a sluncem bičovaní
zas půjdem o den dál.
Princezno zakletá v komnatách milování,
má četbo povinná
jsi Bible bez vyznání.
Svou pravdu utopíme ve víně
a budem čekat zda se minem nebo pominem
než sluncem zbičovaní
zas budem o den dál.
Komentáře (2)
Komentujících (2)