Nejistost...
Anotace: Pro dívčinu, která zdá se, nebude má... :(
Srdce mé zdáse,
zažehlo při tvé nezktroné kráse,
a červánky v mlze,
vidím snad přec,
však úskost mne topí,
v nejistost klopítám nocí,
i v den,
kdy nalézám jen,
v mysli tvou tvář,
nenosím zášť.
A tvé rty,
kolena má,
lomí se krátce,
nemám tě zdá se..?
Komentáře (0)