Běž domů
Když ti řeknu
mám tě rád;
chci ti nejen
srdce dát.
Když ti řeknu
miluji tě;
potom ve dne,
v noci chci tě.
Když ti řeknu
běž už domů;
nevěř prosím
nikdy tomu.
Přečteno 403x
Tipy 3
Poslední tipující: paneach, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)