svítání
Anotace: ...jeden z krásných začátků dne..
Svítání vepsalo
do Tvé tváře
pozdrav milý,
jen tak jsem se
dlouze zahleděl
a vychutnávám
si tu chvíli,
dřív než
slunko do oken
nám
zazáří,
pohladím Tě
lásko moje
po tváři,
v jejíž rysech
baví mě
tak číst
a orámovat
touto chvílí
další čistý list,
sladkým polibkem
pak ústa má
se ve Tvá
láskou
rozplynou,
pak tiše
přání,
zašeptám si
do svítání
...bud mou jedinou...
Komentáře (1)
Komentujících (1)