Proč být věrný Pátek...když můžeš být věrným Týdnem...můžeš,..pokud již nejsi...jako, že se domnívám, že jsi..nu..zanechám blábolení...ostrý výkřik tohle dílko...ještě mi zní v uších.
09.12.2006 20:17:00 | Ayla
...a tam kde Láska není je pusto...prázdno...nic...ani nenávist...buď rád, že má alespoň strach...
02.12.2006 19:58:00 | no
ale já vím, Jindro, já vím. Kde je Láska, tamje i radost, strach a bolest. Všechno její věrné přítelkyně.
01.12.2006 09:23:00 | Petr Miroslav