Já tě mám taky rád. A jelikož mi nemáš za co děkovat, tak ti to oplatím - já díky, děvčátko.
07.12.2006 14:35:00 | smudlinek
Zůstávám stát opařen v němém úžasu!
Ne, nejsem JIDáš... a jsem... a nejsem... a... jsem?
05.12.2006 18:54:00 | JardaCH
... maximálně deset ... to se pochechtáme ... těšíme a stříháme metr .. :)))
01.12.2006 10:31:00 | Alci
Marcelko, právě mi volal lekárnik z domažlic ... je bez sítě .. choudě naše .. a mám ti vyřídit pozdravy - bez receptu na ibalgin :))
01.12.2006 10:13:00 | Alci
Už jsem na to přišel, to je samá válka. Ty jsi od KFOR nebo pyrotechik. A já to vykecám Maluchovi a on to hodí Veluchovi,jjo. Vykecám, že vůbec, ale vůbec nejsi nevinná.
01.12.2006 10:01:00 | Petr Miroslav