Kruh

Kruh

Anotace: bez zastávky

Tak teda kruh se uzavírá,
prázdný sou lahve,v hlavě díra
Jedu zas vo něco dál,
a kdo pozná,že pospíchám

Pospíchám časem,na rukách špína
a strach v hlase
v duši víra,dovede tě tam
odkud se nevrátíš,kde dveře zavíraj
Dovede tě tam,kde mrtvoly nesbíraj
Nechaj je hnít-Tvůj mozek je sobec
víra a hřích
Já už se nevrátím,tak nechte mě být,
ani se nedívám,přesto znám cit
ZATRPKLEJ

Pospíchám v čase na rukách špína
a strach v hlase,možná víra

Dneska to skončí,skončí trápení
hodiny další možná mě zachrání,spasí
Zas s TEBOU,držet tě v náručí
Bejt sám už nechci
bejt sám už nestačí
Myšlenky na TEBE v hlavě mě jezděj
Dneska to skončí už je den sedmej
Autor Chránič Zubů, 15.02.2005
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí