Nechci
Anotace: Už ne, už mě to nebaví...
Nejsem člověk co se vzdává,
nebudu princezna co se vdává.
Už se konečně přestanu litovat,
copak tě musím stále milovat?!
¨
Nemám k tomu žádný důvod
jaký má moje láska původ?
Proč vlastně, když vím, že mě nemiluješ
možná mě tak akorát lituješ.
Ale o to já nestojím,
tohle jediné teď vím!
Nechci tvoji lítost...
Komentáře (2)
Komentujících (2)