ztracená láska
Anotace: v naději ztracená láska
Ztracená láska
Zapletl jsem si lásku mezi prsty a kráčel jsem s ní celý čas.
S tou láskou a s tvými vlasy v druhé hrsti,
já překonal jsem všechno snáz.
Však jednou jsem se vzbudil bez ní, asi mi někam utekla.
Tvé vlasy v mojí druhé hrsti odešly někam do pekla.
Možná šly ruku v ruce s láskou, možná se spolu ztratily.
Já každý večer modlím se k svému Bohu,
aby se ke mě vrátily ...
Přečteno 415x
Tipy 2
Poslední tipující: pavlis
Komentáře (2)
Komentujících (2)