V oceánu citů
Anotace: ......když duší city zmítají.......
V oceánu citů
jako malá bárka
Na rozbouřené hladině
zmítá se moje duše
Hnaná větrem touhy
ve strachu před zklamáním
Svou přídí vlny rozumu
tříští v pěnu naděje
Pluje přímo za Lunou
tou patronkou všech milenců
Co stříbrem svých loučí
jí dláždí cestu
Přes hlubiny poznání
kolem útesů zapomění
Nakloněna pod tíhou rozkoše
vázne na mělčinách chtíče
Bouřemi vášní
propluje do přístavu něhy
A paprsky slunce lásky
zahřejí zkřehlou duši
Komentáře (0)