nový rozměr
Anotace: pohled trosky....
zdeformované sny...
napis ze staniolu...
a prázdný pohled očí po alkoholu.
Slepená obálka...
roztrhaná slova...
Jehlou propíchané žíly.
Znova, znova!
Rozkopaný zámek...
bezedný potok výčitek.
Obličej samá modřina...
zoufalá-poslední vteřina!
Zkrvavený usměv...
bezzubé královny.
Kdysi byla tak krásná....když vyšívala-naivní nití!
I takhle může vypadat....
LÁSKA
Komentáře (1)
Komentujících (1)