Krabička
Anotace: no i takhle se lze na všechno dívat...
Celý můj život se vejde do krabičky od zápalek
všechny ty vznešené city...
ušlechtilé cíle...
všichni ti "kamarádi" do deště
Vejde se tam všechno...
a až umřu...
Zbude ještě dost místa pro lásku
Komentáře (1)
Komentujících (1)