je to krásný..
dojemný, výstižný.
Proč mam jenom slzy v očích?
proč mam těžký srdíčko?
já vzpomínam, jak psal si mi po nocích,
má jediná holčičko.
Psal si mi, jak moc mě máš rád,
že jsem tvoje beruška,
pak najednou už si chtěl být jen kamarád...
02.12.2006 16:03:00 | Yellow Blue