Není nad papír
Anotace: Zasluhuje vztah na dálku dlouhou básničku? :))
Už je to dlouho a já mám strach,
svět přece se topí v náhodách,
někdo si koupí los a vyhraje,
šance je malá, ale je.
Už je to dlouho a já mám strach,
neštěstí nechodí jenom po horách,
někdy tě potkat v aleji,
šanci mám malou, naději.
Už je to dlouho a já mám strach,
poslední dopis chytá prach,
já jenom doufám, že ti nic vážného není.
Takový už jsme, my omámení.
Už je to dlouho a já mám strach,
napořád ztracený v našich hrách,
na slepou bábu, alespoň z mojí strany.
Jsou moje? Čí jsou? Jsou slaný.
Komentáře (1)
Komentujících (1)