I hate my lovers.( když miluju..?)... takže tohle je dobry, kdybychom nemeli vztek, nevydrzeli bychom bolest.
12.12.2006 21:41:00 | Mango-Holka
Víš co, hlavně si vyléčím vztek a tím vypadnou i emoce a city a pak budu vědět, že už není a nemusím být sm,utná. Buud zlá, protože nemůžu být hodná, kdyžjsem byla hodná, byla jsem idiot, te´d jsem možná ještě větší...
04.12.2006 19:02:00 | Aaliyan
Tak mě ještě napadlo - když mu ublížíš fyzicky, myslíš, že tím vykompenzuješ to, jak moc tě ranil on psychicky a citově?
04.12.2006 14:24:00 | Gina Rocca
Je fakt, že v poezii se moc nevyznám (a už jsem ti to myslim i někde psala), ale po formální stránce to patrně ne¨bude nejsilnější. Ale k čertu s formou, tady je důležité sdělení. A to má tentokrát sílu, ne jak ty laciné kýče snažící se vyvolat bolest.
Protože víš co, bolest je možná silná, ale vztek je silnější - a tady jsi ho vyjádřila (vypsala) skoro dokonale.
03.12.2006 15:50:00 | Gina Rocca
I přezto že je to maličko morbidni se mě tahle básnička líbí, často mam podobny pocity ....
Po dlouhe dobe basnicka ktera neni psana tak smutkem jako spis vztekem a zlosti...
Když by si někteří lidi prošli tím co provedli někomu jinymu, možna pak by si uvědomily jak moc ublížili...
03.12.2006 13:00:00 | miceska